Oudenaardse jongeren winnen ondernemersprijs

Het initiatief WinWinner van enkele ondernemende Oudenaardse jongeren werd begin mei bekroond tot Meest Maatschappelijk verantwoordelijke Small Business Project van Vlaanderen. Matthias Browaeys en zijn drie teamleden werden door Vlajo eerder al als beste Oost-Vlaamse project gekozen.

WinWinner is een online platform dat Vlaamse KMO’s en particulieren samenbrengt om op die manier een winwinlening aan te gaan. Ze willen met hun onderneming de schakel zijn tussen de KMO, die enerzijds geld nodig heeft en de particulier, die zijn geld ter beschikking stelt.

Met dit platform willen ze een markt creëren voor de winwinlening. Een markt die nog niet bestaat. Op deze manier kan de winwinlening, die in Vlaanderen almaar meer in bekendheid toeneemt, tot een gerespecteerd en betrouwbaar begrip uitgroeien.

Vanuit zijn bevoegdheid Ondernemen, is burgemeester Marnic De Meulemeester bijzonder fier dat de ondernemingszin van deze groep Oudenaardse jongeren op deze manier beloond en in de kijker gezet wordt.

www.winwinner.be

Terug naar nieuwsbrief